wartos

  • Post time: Oct-10-2019

    Baca leuwih »

  • Pos waktos: Dec-02-2017

    Majelis dina plat dilas, saméméh assembly, guna hadé nangtukeun arah klip, eta disarankeun pikeun ngalakukeun pakasaban alus dina tanda nu dibereskeun lokasi, patri, patri, study dina bagian handap ti clamp pipe, nahan pipe maneuh. Nunda séjén satengah pipa nu, awak jeung ko ...Baca leuwih »

  • Pos waktos: Dec-02-2017

    clamps pipe U anu lumaku ka pipa dibereskeun minyak, cai jeung gas dina sistem hidrolik mékanis kayaning metallurgy, minyak bumi, industri kimia, kandaraan, kapal, kakuatan listrik, jsb .. U clamps tube anu biasana dijieun tina baja karbon baku. Sababaraha produk nu ogé dijieun tina plastik. Sanggeus ...Baca leuwih »

  • Pos waktos: Dec-02-2017

    Cam konci tipe gabungan gancang, Perancis gabungan, tipe gabungan Jerman, tank minyak gabungan mobil, pipe hawa gabungan, pipe clamp kaamanan, selang industri, jeung sajabana, ngadopsi standar panalungtikan sarta pamekaran internasional sarta rancang. Loba dipaké dina alat-alat petroleum, mesin pertambangan, conservancy cai, indust kimiawi ...Baca leuwih »

  • Pos waktos: Dec-02-2017

    Ngeunaan clamp tetep pipe sarta pipa baja, kayaning patri, leungeun baju, cinyusu luhur sarta saterusna, ku pangwangunan fasilitas ieu escalating, unggal metoda boga kaunggulan unggal metoda. Jeung ngawangkong ngeunaan prosés konstruksi atawa prosés tulangan, pipa baja jeung baja pipe connec ...Baca leuwih »

WhatsApp Online Chat !